Nejnovější recenze ze sekce Rybářské váhy
jednoduché ovládání
Místo háčku popruh
- Neocenitelný pomocník na ryby, ke zvážení zavazadel do letadla na dovolené atd.
s váhou jsem spokojena, doporučuji
- váží přesně tak jak má
- podsvícení svítí jen když je hotové vážení jinak nesvítí
kdyby váha svítila po celou dobu vážení tak by to bylo na pět hvězdiček takhle musím jednu strhnout
malá a přesné vážení
- zatím nepoužit
- Jsme velmi spokojeni. Děkuji
- praktický, lehký
- není
- Cenová dostupnost.
- Váha váží přesně.
- Obsluha je intuitivní a jednoduchá.
- Součástí balení byly také baterie, což mě potěšilo, protože jsem je nemusel nikde jinde dodatečně shánět a mohl jsem váhu ihned používat.
- Cena je nízká.
Reakce obchodu Poctivý Eshop1
Děkujeme za 100% doporučení a jsme moc rádi, že Vám produkt vyhovuje. Pěkný den, Jirka
Zatím jsem žádný z produktů nevyužil. Koupil jsem je proto, že si myslím, že to jsou to velmi dobré výrobky a určitě na rybách budou přínosemi
Za málo peněz hodně muziky
Naprosto vyhovuje.
- Přesnost
- Do 50kg
Funkční a velká číslice. Super
Reakce obchodu ShopAkce1
Jsme moc rádi,že Vám váha vyhovuje.
Shopakce1
Svuj účel plni skvele
- Velky cifernik, citelna
- Dostatecne velke haky
Vaha je prekvapive obrovska (jak dve dlane dospeleho cloveka) coz me mile prekvapilo. Cifernik je tedy dobre citelny a haky na zaveseni jsou dostatecne velke . Pouzivam napriklad na vazeni kol a jinych predmetu, ktere na normalni vahu tezko umistit :-)
- Rychlé stanovení váhy
- Lehká
- Nesmí spadnout do vody, což se mi při muškaření povedlo. Pak trvá cca 2 dny, než váha vyschne a funguje dál.
Pro sebe jsem váhu koupil před měsícem. Jsem s ní naprosto spokojený, proto jsem jí koupil jako dárek i bráchovi. Pro brodění, chytání z vody doporučuji klasickou váhu, nikoliv digitální, když vám ta spadne do vody, tak je potom " na baterky". Musí vyschnout, což trvá zhruba 2 dny.
Zobrazuji 81 - 100 ze 258 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Další »